image1 image2 image3

Problemen met inschrijfformulier van deze site

Indien u zich wil inschrijven voor één van de lessen. Gelieve dan contact op te nemen via mail of telefoon. Er zijn momenteel problemen met het inschrijfformulier van deze site. Wij hopen deze zo snel mogelijk in orde te maken. Alvast bedankt en excuses voor het ongemak.

Inschrijven lessen

Inschrijven kamp


Planning kampen 2017

  • Naaistage Kids Krokusvakantie
  • Wellness-Week Kids Paasvakantie
  • Designer-Week in Dessel 3-7 juli 2016. Voor 'Tieners' van 14 tot 18 jaar.
  • Fashion-Week in Poppel 11-15 juli 2016. Voor 'Kids' van 9 tot 13 jaar.
  • Fashion-Week in Dessel 31 juli tot 4 augustus 2016. Voor 'Kids' van 9 tot 13 jaar.

Meer info: 

Naaistage

Wellness-Week

Fashion week @ Atelier NiNi

Inschrijven kamp


Lessen patroontekenen

Tijdens deze lessen leer je patronen tekenen. Dit kan gaan van kleine aanpassingen van maat en model aan bestaande patronen uit modetijdschriften. Het is ook mogelijk om te vertrekken van een basispatroon dat verder aangepast wordt naar eigen maten en model. Indien gewenst kan vertrokken worden van een leeg blad patroonpapier om zo een patroon naar maat te tekenen. Het aanpassen van patronen naar snijpatronen en voering-patronen kan eveneens aan bod komen. En zo veel meer ...

Dit zowel van rok, broek, blouse, jurk, ...

Meer info: Patroontekenlessen

Inschrijven lessen


Patronen op maat

Niets zo frustrerend als zelfgemaakte kledingstukken die na veel werk niet blijken te passen. Modetijdschriften staan vol leuke kledingstukken om zelf te maken. Maar als jou lichaamsmaten afwijken van de standaard, is het niet evident om een patroon te vinden waarmee je een goed passend kledingstuk zal bekomen. Daarom kan je je patronen op maat laten tekenen.

Meer info


Opleiding kleur-, stijl en imago consulente 

Vanaf 12 maart start Lindy met een opleiding tot 'Kleur-, stijl en imago consulente'. Dit om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn tijdens de naailessen en bij de keuzen van een uit te werken kledingstuk.

Daarbij is Lindy nog op zoek naar modellen om de nodige vaardigheden te kunnen inoefenen. Wil je graag een gratis kleur, -stijl advies? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2017  Atelier NiNi   globbers joomla templates