image1 image2 image3

Problemen met inschrijfformulier van deze site

Indien u zich wil inschrijven voor één van de lessen. Gelieve dan contact op te nemen via mail of telefoon. Er zijn momenteel problemen met het inschrijfformulier van deze site. Wij hopen deze zo snel mogelijk in orde te maken. Alvast bedankt en excuses voor het ongemak.

Inschrijven lessen

Inschrijven kamp


Planning kampen 2017

  • Fashion-Week in Poppel 11-15 juli 2017. Voor 'Kids' van 9 tot 13 jaar.
  • Fashion-and-Designer-Week in Dessel 31 juli tot 4 augustus 2017. Voor 'Kids' van 9-13 jaar en van 14-18 jaar.

Meer info: 

Fashion week @ Atelier NiNi

Inschrijven kamp


Lessen 2017 - 2018

De ingerichte lessen voor het schooljaar 2017-2018 zijn volzet. Mogelijks richt Lindy korte lessenreeksen patroontekenen in. Deze planning moet nog opgesteld worden. Wil je op de hoogte gehouden worden. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Patronen op maat

Niets zo frustrerend als zelfgemaakte kledingstukken die na veel werk niet blijken te passen. Modetijdschriften staan vol leuke kledingstukken om zelf te maken. Maar als jou lichaamsmaten afwijken van de standaard, is het niet evident om een patroon te vinden waarmee je een goed passend kledingstuk zal bekomen. Daarom kan je je patronen op maat laten tekenen.

Meer info


Opleiding kleur-, stijl en imago consulente 

Vanaf 12 maart start Lindy met een opleiding tot 'Kleur-, stijl en imago consulente'. Dit om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn tijdens de naailessen en bij de keuzen van een uit te werken kledingstuk.

Daarbij is Lindy nog op zoek naar modellen om de nodige vaardigheden te kunnen inoefenen. Wil je graag een gratis kleur, -stijl advies? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2017  Atelier NiNi   globbers joomla templates