image1 image2 image3

Welkom bij Atelier Nini

 

 

Bevallingsverlof Lindy

Half augustus verwacht Lindy haar 2e kindje. Daarom zullen er dit jaar tijdens de zomervakantie geen kampen en workshops georganiseerd worden.

Ook de lessen starten pas vanaf januari 2017. Leden worden op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief die per mail wordt verstuurd. Wil je lid worden, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

 Nieuw bij Atelier NiNi !

Lessen patroontekenen

Tijdens deze lessen leer je patronen tekenen. Dit kan gaan van kleine aanpassingen van maat en model aan bestaande patronen uit modetijdschriften. Het is ook mogelijk om te vertrekken van een basispatroon dat verder aangepast wordt naar eigen maten en model. Indien gewenst kan vertrokken worden van een leeg blad patroonpapier om zo een patroon naar maat te tekenen. Het aanpassen van patronen naar snijpatronen en voeringpatronen kan eveneens aan bod komen. En zo veel meer ...

Dit zowel van rok, broek, blouse, jurk, ...

De invulling van deze lessen is afhankelijk van de vraag van de cursisten. Lindy zal dit dus pas uitwerken na de inschrijvingen.

Meer info en inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Planning kampen 2017 

  • Designer-Week in Dessel 3-7 juli 2016. Voor 'Tieners' van 14 tot 18 jaar.
  • Fashion-Week in Poppel 10-14 juli 2016. Voor 'Kids' van 9 tot 13 jaar.
  • Fashion-Week in Dessel 31 juli tot 4 augustus 2016. Voor 'Kids' van 9 tot 13 jaar.

Meer info volgt later. Inschrijven kan vanaf eind april.

2016  Atelier NiNi   globbers joomla templates