Patronen

Ben je wel handig met naald en draad en lukt het je om leuke dingen te maken. Maar merk je dat, kledingstuk gemaakt met patronen uit modetijdschriften, niet zo goed passen voor jou? Patronen zijn getekend op gemiddelde standaard maten. De lichamen van de meeste mensen zijn niet zo gemiddeld en standaard. Smalle taille, brede heupen, goed voorzien buste, brede of juist smalle schouders, een buikje, … Het is niet evident om je standaard patronen 'eventjes snel' aan te passen.

Daarom kan je bij Atelier NiNi je basispatronen op maat laten tekenen. Met deze basispatronen kan je zelf aan de slag om nieuwe modellen te tekenen. Of je kan dit leren tijdens de lessen patroontekenen. Of je laat Lindy een modelintekening maken.

Vind je het vreselijk om patronen over te nemen en dan nog eens naadwaarde bij te tekenen op papier of stof. Lindy kan je snijpatronen kan-en-klaar leveren met naadwaarde en alle nodige gegevens die nodig zijn om meteen je stof te knippen.

 

Verloop teken patronen op maat

  1. Maten nemen
  2. Tekenen basis
  3. Basis aanpassen naar basis kledingstuk
  4. Patroon kledingstuk aanpassen naar snijpatroon
  5. Toile uitwerken in baalkatoen
  6. Toile passen en aanpassen
  7. Patronen aanpassen
  8. Indien nodig stap 5-7 herhalen.

 

Patronen laten tekenen kan enkel op afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0476/576890

2018  Atelier NiNi   globbers joomla templates