Retro-print-hoofding1.jpg

Maatkleding

Je vindt moeilijk goed passende kledij. Je hebt een uitgesproken smaak en stijl die je niet zomaar vind in de winkel. Je hebt iets nodig voor een speciale gelegenheid. Je vind de droomjurk voor je huwelijk niet. Lindy kan je misschien helpen. Je kan terecht bij Atelier NiNi als je iemand bent die weet wat ze wil en houd van een ‘Retro-Chique-Alternatieve’ stijl.

We starten met het bespreken van jouw wensen en noden. Er worden schets en notities gemaakt van een pre-ontwerp. Daarna nemen we uitgebreid je maten. Indien nodig maakt Lindy een ontwerp. Er worden patronen getekend. Het kledingstuk wordt eerst uitgewerkt in een toile. Zo kunnen we er, indien nodig, nog pasfouten uithalen. De patronen worden aangepast aan de aanpassingen van de toile. Lindy stelt een boodschappenlijstje op. Samen gaan we naar de winkel om stoffen en andere benodigdheden te kiezen.

Dan kan er gestart worden met het uitwerken van het kledingstuk. Hierbij zijn ook enkele tussentijdse pasbeurten.

Omdat elk verhaal persoonlijk en uniek is, is dat ook zo met de prijs. De invulling van het traject is dan ook volledig op maat van jou wensen en noden.

Maatkleding1.jpg
Maatkleding2.jpg
DSC00532.jpg