_DSC0196 - kopie.jpg

Vanaf 9 jaar kunnen kinderen naailessen volgen bij Atelier NiNi. De kinderen die nog geen naai-ervaring hebben, starten met een basispakket: leren omgaan met en bedraden van een naaimachine, basisoefeningen stikken, ... Vervolgens worden er enkele kleine werkstukjes gemaakt zoals tasje, pennenzak, toilettas, ... Naarmate de lessen vorderen, worden de werkstukken moeilijker. Dan komen er ook echte kledingstukken aan bod.

Tijdens de eerste les wordt de kinderen gevraagd welke werkstukken ze willen maken. Atelier Nini zorgt vervolgens voor de patronen en stuurt deze (samen met een benodigdhedenlijst) per email naar de deelnemers door. Zo kunnen we de volgende les goed voorbereid starten.

De kinderen mogen altijd suggesties voor de werkstukken doen. In de mate van het mogelijke wordt dit dan uitgewerkt.

Naailes KIDS4.jpg
Ik vind de naailessen mega tof er word gelachen en gespeeld! Maar ook de manier hoe Lindy iets uitlegt is heel leuk om naar te luisteren. Ze legt heel begrijpend uit! Kortom het is altijd heel leuk!
— Emma
Naailes_Kids2.jpg
  • Prijs: € 19,5 per les

  • Refter Gemeentelijke basisschool de Meikever in Dessel (Meistraat, 2480 Dessel, aan de kant van de kerk)

Naailes KIDS.jpg

Lessenrooster 2018 - 2019
Woensdagnamiddag
14.00u - 17.00u

25 september
9 - 23 oktober
6 - 20 november
4 - 11 december
8 - 15 - 29 januari
12 februari
4 - 11 - 25 maart
1 - 22 april
6 - 13 mei
3 - 17 juni

€390 voor 20 lessen
(VOLZET)

Een lessenreeks loopt van september tot juni. Enkel op de data die in het lessenrooster staan. Dit is ongeveer om de 2 weken, niet tijdens de schoolvakanties. De lessen worden betaald bij het begin van een reeks, voor de volledige reeks.

Het is heerlijk om te zien hoe de Kids gemotiveerd de lessen volgen. Al na de eerste les gaan ze ook thuis gretig aan de slag.
— Lindy