De jonge jaren

Lindy Vormsel.jpg

Geboren in januari 1982 groeide ik op als oudste van 4 kinderen. In mijn jeugd bleek ik al snel over de nodige creativiteit en probleemoplossend denken te beschikken, waardoor ik ‘Mode en Kleding’ tijdens mijn secundaire schooltijd ging volgen. Nadien leerde ik als leidster in de jeugdbeweging de eerste knepen van het vak over het omgaan met kinderen en groepen.

Achter en voor de schoolbanken

Lindy Juf.jpg

In 2004 studeerde ik af als leerkracht Mode-Voeding-Verzorging in Antwerpen en gaf ik daarna 9 jaar  Mode in het secundair onderwijs. Nadien ben ik gestart in diverse CVO’s (Centrum voor Volwassenonderwijs). Naast leerkracht mode ben ik er sinds 2017 ook coördinator Mode in CVO-Kempen. Lesgeven doe ik met enorm veel passie en enthousiasme.

De geboorte van Atelier NiNi

_DSC0242.jpg

Sinds 2010 ben ik daarnaast ook zelfstandige in bijberoep. Ik geef onder andere naailessen voor volwassenen en kinderen. Verder doe ik maatwerk voor mensen met een ‘niet-standaard’ figuur. Daarnaast organiseer ik naaikampen voor kinderen en verzorg ik workshops op verjaardagsfeestjes. Ik werk bruidskledij uit voor bruidjes die goed weten wat ze willen of die houden van een tikkeltje‘Retro-Chic’ of ‘alternatief’.
 

Ik blijf graag bij met de nieuwste dingen. Daarom volg ik regelmatig nieuwe opleidingen: Auto-CAD, Illustrator, Pattern Made 4 You, manueel patroontekenen, … In oktober 2017 behaalde ik bovendien mijn diploma van kleur-, stijl- en imagoconsulente.

Trotse mama

In 2014 en 2016 werd ik fiere mama van Thijn en Roelien.

 
Lindy_Trotse mama.jpg