_DSC0196 - kopie.jpg

Patronen op maat

Je bent wel handig met naald en draad en het lukt je om leuke dingen te maken. Maar je merk dat, een kledingstuk gemaakt met patronen uit modetijdschriften, niet zo goed past voor jou. Patronen zijn getekend op gemiddelde standaard maten. De lichamen van de meeste mensen zijn niet zo gemiddeld en standaard. Smalle taille, brede heupen, goed voorziene buste, brede of juist smalle schouders, een buikje, … Het is niet altijd evident om standaard patronen 'eventjes snel' aan te passen naar je eigen maten.

_DSC0264.jpg

Je kan patronen op jouw maat laten tekenen. Dan starten we met het bespreken van jouw wensen en noden. Dan nemen we uitgebreid je maten. Er worden patronen getekend. Het kledingstuk wordt eerst uitgewerkt in een toile. Zo kunnen we er, indien nodig, nog pasfouten uithalen. De patronen worden aangepast aan de aanpassingen van de toile. Met goede basispatronen kan je zelf aan de slag om hier andere modelintekeningen in te maken. Of je laat dit doen door Lindy van Atelier NiNi.

Omdat elk verhaal persoonlijk en uniek is, is dat ook zo met de prijs. De invulling van het traject is dan ook volledig op maat van jou wensen en noden.